Bazaar 2018


De 60e bazaar ligt weer achter ons. Het was een prachtige dag en de bezoekers waren talrijk. Dat was te merken aan de opbrengst! Met elkaar is er 6700,= euro bijeen gebracht voor het onderhoud van ons verenigingsgebouw de Rank.

Dit jaar mochten we ons 60-jarig jubileum vieren en dat hebben we ook laten zien. Een prachtige ballonnenboog aan de ingang. Een prijsvraag waarbij de opbrengst geraden moest worden van de allereerste bazaar, met als prijs een geweldig mooie jubileumtaart. Een gratis ijsje voor de kinderen, maar vond bij de volwassenen ook gretig aftrek... Een ballonnenwedstrijd, waarbij zeker 35 ballonnen werden losgelaten. (de uitslag zal bekend worden gemaakt op de overdrachtsavond)

Bij de koffie aan het buffet kon je een speciaal gebakje kopen. De gebruikelijke kramen van de damesverenigingen waren weer goed gevuld met allerlei prachtig handwerk en de gebakkraam van de gemeente was vroeg in de middag al uitverkocht. Zo ging het ook met de (zelf)gebakken vis; ze stonden ervoor in de rij!

Het waterlooplein kon fijn haar verkoop buiten houden vanwege het mooie weer. Binnen was er de mogelijkheid om even aan een tafeltje bij te komen en dan kon je gelijk mee doen met het Rad van Fortuin. En tegelijkertijd genieten van een sateetje of een heerlijk frietje!

We mogen terugkijken op een ontzettende fijne, gezellige en drukke dag, waarbij we elkaar weer eens op een andere manier konden ontmoeten. De inzet van de vele vrijwilligers was enorm, waarvoor onze dank!

Overdrachtsavond en Dankjewel avond
De opbrengst van de bazaar zal op vrijdagavond 23 november overgedragen worden aan de kerkenraad. We noemen het ook wel een "Dankjewel avond" en willen op deze avond dan ook iedereen bedanken die aanwezig was op de bazaar of geholpen heeft op welke manier dan ook! Het is onmogelijk om een bazaar te houden zonder vrijwilligers!

Iedereen is natuurlijk van harte welkom. Het zal een gezellige en ongedwongen avond worden. De koffie staat klaar vanaf 20.00 uur. Wij zouden het fijn vinden als u ook aanwezig kan zijn.

Uitslag loterijen
loterij uitslag

De bazaarcommissie.
imageIndex