imageluiting winterwerk

De zomervakanties staan weer voor de deur. Veel activiteiten van de kerk nemen dan even een pauze. Als gemeente sluiten we daarom het winterseizoen af. We hopen dit te doen op zondag 10 juni a.s. en wel met zoveel mogelijk gemeenteleden.

Na de dienst, die we een bijzonder karakter willen geven - en na het gezamenlijk koffiedrinken is er de mogelijkheid om in ontspannen sfeer aan enige activiteiten deel te nemen. (Deze worden momenteel nog nader uitgewerkt, maar zijn zeker weer de moeite waard.)

Vervolgens zullen we samen een speciale maaltijd gebruiken en de dag afsluiten met een vesper in de kerk om ca. 16.00 uur. (Er is deze dag geen avonddienst om 19.00uur) Dit alles geeft ons de mogelijkheid om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten en bij te praten over alles wat ons bezig houd.

Zet de datum 10 juni dus alvast in uw agenda, wij kijken naar u en jou uit om ook zo: "samen gemeente" te zijn. O ja, wilt u ons een handje helpen bij de voorbereiding of op de dag zelf neem dan even contact op met: Erlinde, Kirsten of Nell.

imageIndex