Het adres van onze kerk is:
Kanaalstraat 250
1975 BK IJmuiden

Route naar de kerk

Van de snelweg?
Volg de borden "sluizen" of "pont". Dit houdt in dat u vlak langs het kanaal komt te rijden op de Parkweg/Stationsweg. Houdt u zich aan de maximumsnelheid van 50 km/u, er wordt op de Parkweg regelmatig gecontroleerd.

Ga bij het pontplein rechtsaf, dus NIET rechtdoor onder het viaduct door. U rijdt nu weer pal langs het kanaal. Dit is de Kanaaldijk. Volg deze voor ongeveer twee kilometer, ga bij de eerste gelegenheid om rechtsaf te slaan op de Kanaaldijk rechtsaf. Dit is nog steeds de Kanaaldijk. Aan uw linkerhand ziet u nu de kerk al. Ga de eerste zijstraat linksaf en vrijwel direct weer linksaf. U rijdt nu op de Kanaalstraat, de kerk ligt aan uw rechterhand.
Vanuit Haarlem/Santpoort/Driehuis?
Volg dan eerst de borden IJmuiden. Na enkele rotonden komt er een afslag naar rechts. Deze is op borden aangegeven als richting Pont en Hoogovens (Tata). Ga deze weg in, dit is de Minister van Houtenlaan. Als u deze weg uitrijdt, komt u bij stoplichten.

Hier gaat u linksaf en meteen weer rechtsaf een beetje schuin omhoog (er is een weg naar links onder het viaduct door, die NIET nemen). U rijdt nu pal langs het kanaal. Dit is de Kanaaldijk. Volg deze voor ongeveer twee kilometer, ga bij de eerste gelegenheid om rechtsaf te slaan op de Kanaaldijk rechtsaf. Dit is nog steeds de Kanaaldijk. Aan uw linkerhand ziet u nu de kerk al. Ga de eerste zijstraat linksaf en vrijwel direct weer linksaf. U rijdt nu op de Kanaalstraat, de kerk ligt aan uw rechterhand.

image terug naar Home pagina