Tijdens het Heilig Avondmaal op zondag 11 oktober

De kerkenraad heeft besloten de viering van het HA (as. zondag 11 oktober) door te laten gaan. Het zal een zgn. ‘lopende viering’ worden. De tafels staan opgesteld, gedekt en gereed op de begane grond (dus niet op het koor).

Nadat de uitnodiging heeft geklonken kan men, bank voor bank (op aangeven van de zaalwacht), naar de tafel komen voor het brood en de wijn. Het zal u worden aangereikt.

**Zij die moeilijk ter been zijn, verzoeken wij voor in de kerk te komen zitten. U zal het brood en de wijn worden aangereikt op uw zitplaats**

De looproute voor zowel heen als terug, zal ook worden aangegeven. Voorkomen moet worden dat we elkaar kruisen/tegenkomen. Dit alles uiteraard met inachtneming van de 1.5 meter onderlinge afstand.

Tijdens deze eredienst is er GEEN GEMEENTEZANG. Onze organist zal de liederen spelen, die wij helaas niet mogen meezingen!!

Houdt u svp aan deze dringende maatregelen.
Scriba.

*********************************************************************************

image Terug naar de Index